11 Juni 2011

Hej på er!
Igår var nog en utav de roligaste dagarna i mitt liv. Min älskling tog studenten och jag var så himla stolt när jag såg honom med sin snygga kavaj och sin student mössa :) Han vart nöjd med sin present från mig som bestod utav en mobil och smycken :) Det var jätte trevligt att träffa hans släkt osv. De hade väldig tur med vädret igår också, det var ca 30 grader! Och när de åkte flak så åkte jag och Martin ( Fredrics vän ) i min cab efter, haha!
Men idag är det iallafall lika varmt ute och jag har precis klivit ut ur en kall dusch men är redan varm igen!
Men nu ska vi åka in till stan och träffa min moster som har åkt in till huvudstaden för att strosa omkring.
Senare ska vi nog ta en sväng förbi stranden och bada och ikväll är det studentmiddag hos Fredics pappa.
det kommer bli trevligt! Bilder kommer sen :)

Kaos

aaah! blir galen, kan inte bestämma mig vad jag ska ha på mig imorgon! Men presenterna och det är iallafall fixat och klart! men usch vad jag hatar att bestämma vad man ska ha på sig. Det är riktigt jobbigt och oftast blir man missnöjd när man väljer mellan två klänningar och sen ångrar sig och önskar att man tagit den andra.. jaja, vi får se hur det blir helt enkelt.


Student

Igår var jag och Fredric på Martins student. Det var jäte trevligt och vi satt kvar länge hos honom och åt god mat och efterrätt, och gissa om jag vart överlycklig när hans pappa bärde ner den största skål med jordgubbar jag någonsin sett!? hehe. Men idag är jag hemma och förbereder. Lille bror går ut skolan idag och då ska vi nog fika här hemma ikväll tror jag. Imorgon tar min älskling studenten och till och med jag längtar som en galning :D hihi jag hoppas han kommer bli glad :)
Men nu ska jag ta ut min pizza ur ugnen!


my everything♥

RSS 2.0