Funderingar omkring mitt röda hår


Har tänkt lite. Jag är nöjd med färgen, tycker det passar mig, även om det vart mörkare än vad jag hade innan när jag hade röd/brunt men det gör inget eftersom jag passar bättre i mörkt hår än i ljust. Däremot oroar jag mig redan, för hur det kommer bli när man duschar ett par gånger, kommer färgen släppa då och bli typ orange eller ljusrosa? Ska jag behöva färga mitt hår varrannan vecka för att färgen ska hålla sig, för då kommer det ju bara bli mörkare hela tiden och tillslut svart? Jag vill inte heller avfärga varenda gång innan jag ska lägga i en ny röd färg för då kommer mitt hår slitas sönder och det får det absolut inte göra! Jag tycker om mitt nya rosa dedem men det passar ju inte med mitt röda hår men ändå envisas jag med att ha det ändå, men allt går väl att göra snyggt right? Nej nu får jag sluta oroa mig. Det blir säkert bra på ett eller annat sätt!


här är för alla er som tror att jag inte kan le på bild!

Rich Rose

Det här är reslutatet av "going red head" som jag skrev innan idag. Nu ska jag försöka sova, godnatt :)











going red head..

BRB.....

Information om Jevia Barn Café

Angående bloggen för det första, så har den lagts ner pga att den förmodligen blivit hackad. Så det är därför ingenting är skrivet i den. (jeviabarncafe.blogg.se)

För det andra och  mest huvudsakliga så ligger det till såhär. Vi kommer att stänga Jevia Barn Café den 22 April. Det är en ny ägare och en ny regi och vi öppnar i Maj igen. Mer än så får ni inte vet än ;) Nu blev ni nyfikna va? Men jag kan säga att det kommer bli så mycket bättre, fräschare och mysigare än innan. Som sagt det är en helt ny regi men tema osv får ni inte veta än, det får ni helt enkelt se sen när ni kommer och hälsar på! Ni kommer inte bli besvikna! :)



S.C.A.R.E.C.R.O.W

vet ni hur glad jag blir när jag loggar in på min mail och ser att ni skickat såna här bilder? Det gör mig verkligen jätte glad och tusen tack till alla er, ni är så himla söta! Observera dock att jag aldrig kommer publicera bilder på er som skickar bilder med mitt namn på eran mage eller andra ställen som bara är osmakligt. Men som sagt, tusen tack till er alla, jag vet inte ens vad jag har gjort för att ni ska göra såna här bilder men TACK ändå för tusende gången!

















Vad är väl en bal på slottet?

Jag vill också gå på bal igen. Ja vill också ta på mig den där vackra långa klänningen med en massa under kjolar som man då tyckte var så otroligt jobbig och tung att ha på sig. Jag vill också göra den där vackra uppsättningen med stora mörka lockar och med små diamanter i håret som glitrar. Jag vill ta på mig de där glansiga svarta klackarna igen som var svindyra men som jag tvunget skulle ha fastän de inte ens syndes under den mörklila klänningen. Jag vill ta på mig det där diamanthalsbandet som hängde runt min hals och den fina kristall ringen. Jag vill sminka mig sådär fint så att man kunde sitta och beundra sig själv i spegeln i timmar utan att tröttna.
Och jag vill gå in där på slottet igen, och känna mig vacker och veta att det här, det är min natt.

You lost me

Say youré sorry that face of an angel comes out just when you need it too.


Bland det bästa Aguilera någonsin har gjort. Hon slutar aldrig att imponera på mig.

It´s a little bit of funny, this feeling inside.

Well, I am back

Vet inte hur länge sen det var jag skrev sist, men ska väl försöka ta tag i det nu igen. Jag känner nästan varje dag att det skulle vara kul att skriva i bloggen igen men sen tänker man alltid att "äh jag gör det sen" och sen glömmer man bort.. Men nu har jag suttit hela kvällen (känns det som) och fixat med designen och headern osv, kändes lite skumt att ha kvar den gamla headern. Det är också ett skäl till att jag inte har skrivit, hur töntigt det än låter, men det kändes liksom inte som att jag var nöjd med att ha det så så då tappade man helt lusten till att skriva och så.

But back to my life.

Det som har hänt sen jag skrev sist är väl egentligen inte så förvånadsvärt mycket. Jag jobbar fortfarande kvar på Jevia barn kafé. (föresten ligger bloggen nere för den har strulat sig så går inte att logga in)
Hnokki är fortfarande dålig för er som undrar det, veterinär kommer ut imorgon och så får vi hoppas att det är något positivt inblandat i all den här missären.
Maddes och mina krogen rundor har lugnat sig lite även om det var skitkul att vara ute på krogen varenda helg och dansa, haha!
Jag har bestämt mig för att jag ska börja dansa igen, comerciall blir det. Tror det kan passa mig faktiskt!
Jag har flippat ur totalt och seriöst börjat fundera på vad jag egentligen vill med mitt liv. Jag vill vara framgångsrik (vem vill inte?)  Jag vill jobba som kock, men samtidigt vill jag inte släppa musiken. Måste ta tag i mina nerver snart annars kommer jag aldrig komma någonstans!
Jag tänker mig att inom en snar framtid ska jag flytta hemifrån, jag vill flytta till Stockholm och plugga, kockutbildningen kanske? (önsketänkande)
Men samtidigt så trivs jag superbra på mitt nuvarande jobb.
Varför ska det vara så svårt?
Och sist men inte minst så har jag Fredric i mitt liv nu också :')



Runaway train

Hej!
Är redligt trött nu alltså. Vart väckt av att Ann-sophi ringde mig och sa att hon blev tvungen att springa iväg till läkaren med sin son, så det var bara för mig att hoppa upp ur sängen, slita på mig kläderna, dra på en mössa över huvudet och springa ut till bilen som fort som jag kunde. Duktig jag kände mig som klarade av att vakna och sen åka till jobbet med allt vad det innebär på bara 20 min! Nu är jag iallafall på jobbet och håller faktiskt på att skapa en blogg om cafét jag jobbar på, bra va? Så jag länkar till den när den börjar bli klar :)


Bilden är över ett år gammal :)

godnatt


It´s a party in the USA

Här är några snabba bilder på dagens outfit!

Inspiration


Goodbye my almost lover♥

Keep an eye on the horizon♥



"den tråkigaste videobloggen nånsin"


Dagens outfit









Nu sticker jag iväg för att möta upp Bola och åka in till Torshälla en sväng! Ska ju förmodligen träffa madde sen men vill inte störa när hon pluggar :)



Tjockis söndag

Just nu sitter jag i min egen feta soffa framför min egen tv och laptop och mosar i mig mat, vitlöksbröd, cola och godis♥ Kan det bli bättre?

Madde pluggar men hon skulle ringa mig senare så får vi se om vi hittar på något, känner för att åka och sola, men vet inte hur det blir med det än. We´ll see right?

Imorgon får jag äntligen gå till jobbet igen! Ska bli så kul! Längtar redan :)



5 Mars 2011

Hej på er!

Har inte haft tid att skriva något alls varken idag eller igår.
Ska försöka sammanfatta lite "kort" vad jag gjorde igår.
Jag öppnade på jobbet och slutade tidigt, drog till Madde vid 4 och vi åkte in till stan en stund för att sedan åka hem till henne och äta och fixa oss. Tanken var att vi skulle gå på krogen men som vanligt så segade vi oss när vi skulle göra iordning oss så vi hann inte och orkade inte gå ut, det slutade iallafall med att vi åkte i min sjuuukt snygga bil ( som vi bara för någon timma innan hade tvättat och vaxat så den glänste ) till kolbäck till en fest. Det var trevligt och vi skrattade mycket, haha! Runt 3 så åkte jag madde, marcus och ville till mc donalds ( förvånande?) och sen hem igen.
Idag vaknade jag sjukt sent och det var verkligen hur jobbigt som helst att kliva upp ur sängen, men till slut tog jag mig i kragen och slet upp mig själv, haha!  Nu ska jag hoppa in i i duschen och sen kommer Erik hit och vi ska åka och hämta madde och handla lite till ikväll,  vi ska nämligen ha filmkväll här hemma hos mig. Men jag och Erik får nog ta och städa här först, ser ut som jag vet inte vad... Ska åka och hämta Marcus senare kväll också eftersom han också ska vara med, men han behöver inte vara med på "förberedelserna" eftersom den stackaren är väldigt bakfull . haha , Hinner jag skriver jag något mer kväll annars hör vi morgon!

Ha en underbar lördag!♥



When I Look At You

Everybody needs inspiration
Everybody needs a soul
A beautiful melody when the night´s so long



In fear of what I would see

But the pain remains the same
And I still remember how you kept me so afraid
It´s not so easy to forget
All the marks you left
When I was thrown against this walls
Pierre Pocs

A thursday walk

Foto by Pierre Pocs

Youré a good soldier

Nu är det spikat och klart, imorgon innan jobbet åker jag till eskilstuna och fotar med Pierre :) Temat får ni inte veta utan det får ni se när det är klart! :) hihi.  Har precis målat naglarna också vilket verkar ta en eeeevighet  att torka också, kul! Men, ska snart släcka lampan och sova, vi hörs mer imorgon!♥
En Bild från första gången jag fotade med Pierre :)

Killars klädstil

En sak jag har tänkt på ett bra tag nu är hur killar faktiskt väljer att ta på sig sina kläder. Det vet jag med mig själv iallafall att om jag ser någons om ser bra ut, så tittar man ju nästan alltid på hur han klär sig, typ om kläderna är snygga och sitter bra. t.ex så tycker jag det är snyggt med stuprör på killar, men det är inte alla som passar i det heller. På vissa kan det vara sjukt snyggt med oversize tröja t.ex men på vissa ser det jätte konstigt ut och tröjan bara hänger och får inget såntdär snyggt fall som man kanske vill ha. När jag kollar typ på inspirationsbilder och ser något snyggt så brukar jag alltid ställa mig frågan, kommer detta passa på mig? För jag kanske inte har den typen av kropp som hon på bilden t.ex. Nu säger jag inte att man inte ska det man tycker är snyggt för att risken finns att man inte passar i det, det är ju upp till var och en. Men så brukar jag alltid tänka. Sen något som jag har märkt är att killar inte använder smycken så mycket, det tycker jag är dumt för det är så sjukt snyggt! Armband och halsband är jätte snyggt, vissa ringar kan också vara snyggt. Det piffar liksom upp hela outfiten fast man kanske inte tänker på det själv. Sen om man inte riktigt vet hur man ska klä sig eller göra sin outfit lite roligare kan man alltid kolla i sin mamma eller pappas garderob (aha låter sjukt ) men det är faktiskt sant, man kan hitta massa gamla skärp eller smycken som kan bli jätte snyggt tillsammans med något nytt modernt. Tycker det är häftigt med folk som törs sticka ut lite och våga.
Inspirationsbilder hittar ni här där även bilderna nedanför är ifrån















Natural

Hej på er!
Hann inte skriva imorse eftersom jag fick bråttom till jobbet (as usual) haha, jag är en sån jäkla tidsoptimist, blir alltid så att jag sitter och tänker att jag har all tid i världen och typ " nej men jag gör det snaaart" och sen så blir det alltid att när man tittar på klockan så ser man att "hoppsan!! nu är det bara tio minuter kvar!!" haha, men idag gjorde det inte så mycket eftersom jag redan innan hade bestämt att jag inte skulle sminka mig idag. Så hoppade bara in i duschen imorse och slängde på mig mjukiskläder, dvs leggins linne och brorsans tjock-tröja♥





älskar att min lillebror är större än mig så att jag kan ha alla hans snygga kill kläder ;)

Suddenly

Suddenly I´m in front of the lights
Everything I´m feeling, scary and beautiful at the same time.



Dagens outfit

Idag sprang jag omkring på jobbet klädd såhär! Hade brorsans skjorta på mig över en svart topp, den är lite oversize och jag älskar det! Inget som sitter tight och jobbigt, haha! :)

Jevia Barn Café

Vill bara flika in med att säga att jag verkligen älskar mitt jobb! Gick jätte bra idag på mötet vi hade och känns bra att jag ska få vara ansvarig för marknadsföringen :)!  Sandra åker däremot snart iväg till thailand i två veckor!! ( inte alls avis neeeeejdå ) men jag har ju ann-sophi så jag tror jag överlever, hihi :D
Tycker alla borde komma och fika hos oss också, ni kommer inte bli besvikna ;)



RSS 2.0