Du river murarna mot världen



Haha, det finns människor till allt...

Feel the fire in the air

...

Bästa!

Nu ska jag slänga på mig ridkläderna och springa ut till stallet för att rida ut barbacka som vanligt på Juffe. Kan inte förklara vilken känsla det är! Jag blir så himla lycklig utav det. Får se om jag rider Kristall också, beror helt på. Hörs sen!

You made all my dreams true


It gets more and more intence

Nu ska jag gå ut till min underbara häst och pyssla om honom lite innan jag åker och jobbar stänging. Ikväll ska jag rida, duscha, måla naglarna, städa och planera lite :) Känns som det behövs. Längtar som en galning till helgen, Fredric kommer hit och vi ska köra våran fyrhjulning som pappa föresten kom hem med igår! Det ska vara fint väder också, hihi (:



Det går bra nu?


My heart melt to the ground

" Min högsta sanning är att jag har tvingats gå en lång väg
för att lära mig vad det innebär att älska en annan människa "



If you do reality of your dreams you shold be awake





Jag tänker stötta dig genom allt. Vad du än väljer att göra så kommer jag finnas vid din sida. För det är dina val att ta och inte mina. Du vet att jag tycker att du är en fantastisk person som jag tror kan göra vad som helst om du bara vill. Jag tror verkligen det. Och jag vet att det är ett tufft beslut och att det kan kännas tungt. Men jag vet att du gör rätt val, om det känns som rätt val. Du vet vad du vill och då tycker jag att du ska fullfölja det fullt ut och inte bara till hälften. Du har framtiden framför dig och jag vet att du gjorde rätt.


Min själsfrände

Idag var jag och mamma med Hnokki på djursjukhuset i Strömsholm. Jag är så stolt över min häst, han var så himla duktig och han som har så mycket flykt och i vanliga fall är så skärrad var hur lugn som helst.
Mer än det om hur det gick/vad vi fick reda på och hur framtiden kommer se ut vill jag inte uttala mig om i bloggen och hoppas ni förstår!





Kvällsrutiner

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mitt hår och ha i hårinpackning i det, nu när jag har tid för det. Då blir det sådär bebislent och fint och glansigt. Asbra! Tycker det är viktigt att vara ren och fräsch, har alltid tyckt det. Förut kunde jag tvätta mitt hår typ tre gånger om dagen helt utan anledning? Var helt fixerad. Som tur är, är det inte så nu längre, då hade jag nog inte haft något hår kvar på huvudet, haha! Nej men förut var mitt hår helt slitet och fult och torrt. Idag är jag nöjd med mitt hår, det är glansigt, mjukt och har ett fint fall :)




Springfeelings

Har precis kommit in. Känns som jag har varit ute i flera timmar, vilket jag kanske har? har inte haft någon koll på tiden iallafall. Har borstat på Hnokki och ridit en låång tur på Juffe barbacka. Var hur länge sen som helst jag faktiskt tog mig tid till att rida utan att stressa. Det gick jättebra och Juffe verkade tycka att det var roligt också (:
Nu väntar jag på att mamma ska laga mat, (jag erbjöd mig faktiskt att hjälpa till) och sen ska jag bänka mig framför tv, dator och musik för resten av kvällen


Juffe

11 April 2011

Hej på er!
Är rätt nöjd med dagen hittills. Idag har jag haft en såndär "hurtig" dag som verkligen inte inträffar bara sådär i vanliga fall. Började iallfall dagen med en dusch och frukost, åkte bil till jobbet och var lycklig eftersom det var 16 grader ute när klockan bara var 10. Hade möte i ca 2 timmar och sen helt plötsligt började jag städa som en galning? Tog till och med av mig strumporna och drog upp byxorna till knäna och började skura golven och fönsterna m.m. Måste ju ha sett ut som en hob eller nånting från sagan om ringen när jag sprang omkring, haha!
Iallafall, åkte hem direkt när jag slutade, gick direkt in i köket och ställde mig och bakade muffins och det slutade såklart med att jag städade jätte noga i köket så nu är det hur fint som helst. Brukar inte ha så mycket ork till att göra sånt hemma längre, men idag känns allt så bra och jag är så glad över det fina vädret så nu tycker jag att jag kan ta och gå ut och ta en ridtur eller kanske bara sola lite?


Haha! Hittade den här bilden och dog av garv, typ två år gammal!?

Ätstörningar & Avundsjuka

Något jag tycker är tragiskt men som samtidigt kan vara förståeligt är tjejers fixering vid hur andra ser ut, speciellt om det är andra tjejer. Och det här med ätstörningar tycker jag är så himla tragiskt. Jag tycker så synd om tjejer som lider av det. Jag är inte sån som dömer folk, om jag får höra att någon har en ätstörning så tänker jag inte som jag kan tänka mig att många andra tänker som t.ex, " du vill bara ha uppmärksamhet " För jag vet att det inte handlar om det. Och NEJ jag har aldrig haft de här symptomen eller sjukdomen överhuvutaget. Faktumet är det att jag har en vän som precis berättat lite för mig om hur hon mår osv, och jag känner mig så hjälplös som inte kan göra något åt det. Och jag vet inte riktigt vad jag ska svara, så det är väl därför jag skriver av mig här, helt utan anledning egentligen. Jag skulle gärna göra vad som helst för att hjälpa människorna som lider av detta, men jag vet att det inte är jag som ska göra något åt det. När det dessutom går så långt att man börjar klanka ner på sig själv genom att sluta äta då man jämför sig med hur andra ser ut och börja skapa någon slags perfektion, ja då har det gått föör långt. Men jag kan säga såhär, gumman. Du ska inte vara avundsjuk på andra, och spec inte på mig. Jag vet att jag är smal, men tro mig jag har lika mycket komplex över min kropp som du har över din. Men jag gör allt jag kan för att försöka tänka bort det så gott det går, att varje gång jag ser mig i spegeln, istället för att sucka och känna att man vill kata sig på spegeln och ha sönder den i en miljon bitar, så stå på dig. Håll huvudet högt och tänk att, " det är såhär jag ser ut" Jag duger, det gör du med! Du lever bara för dig själv och inte för någon annan.


Sen faktumet att de flesta killar faktiskt föredrar lite kropp och kurvor före en sticka med stor byst, det är sant även om de inte törs erkänna det så är det så. Kvinnor ska vara kurviga och ha något att ta i och inte vara som en glasspinne. Vad är det som är så kvinligt med det? Ingenting..
Och tjejen (som jag tillägnar detta inlägg åt) Du har pojkvän, han älskar dig utav en anledning.

Man ska inte gå på utsidan och leta perfektion för att hitta den rätte, för den perfektionen kommer aldrig att existera. Det är kärleken som gör en annan person perfekt i dina ögon. Har man inte såna känslor så kommer man börja leta fel hos en annan människa. Och det gör han inte med dig, han tycker att du är vackrast och han skäms inte över dig! det ska du vara stolt över, för det finns människor som är med om den raka motsatsen. Och då spelar det ingen roll hur snygg man än är i slutändan, för det är alltid insidan som spelar roll tillslut.

Men stå på dig, och detta gäller alla tjejer (framförallt) Vi är snygga och perfekta som vi är. Och hur mycket vi än försöker och trycka in magen, sminka över, dölja i stora kläder, ha för liten bh för att brösten ska se större ut, eller vad man nu kan tänka sig att göra för att uppnå denna såkallade "perfektion" så kommer vi aldrig att uppnå den, för det kommer alltid finnas något annat som vi kommer må dåligt över på vår kropp.
Det bästa som finns, är att bli sig själv med någon annan. Att känna att man inte behöver skämmas framför den man älskar för att du med säkerhet vet att det är dig han vill ha, för annars skulle han inte vara med just dig om du inte hade räckt till. Tänk på det. För honom är du vackrast och finast på både insidan och utsidan, för annars hade han aldrig valt just dig.


Och för de tjejer där ute som inte har någon pojk/flickvän. Stå på er! Ni är fria och vackra och bäst. Låt ingen trycka ner er, för det finns något speciellt i varje människa och det ska världen få se. Börja se det fina i er själva istället för att trycka ner på det dåliga. Jag vet att det kan vara svårt, men man måste försöka för att någonsin komma någonstans. Och jag vet att ni kan.
Kan jag så kan ni!

Love of my life


He keeps on growing

Sometimes I wish that I could freeze the picture and save it for the rest of my life.
Slipping trough my fingers all the time.


These seven words I promise you to hold true

Forever and always I will love you

 



Skönt ute!

har precis kommit in. Har borstat Hnokki ordentligt och han har lossat massor med hår. Gjorde även rent hans ögon idag, så han ser lite fräsch ut tills på tisdag när han ska in på strömsholm :) Har även gjort snyggt i hans box och ute i stallet, och sist men inte minst har jag tittat en stund på när Paula red Hrappur och mamma höll i med repgrimma och rep. det såg bra ut! Det är faktiskt riktigt skönt ute, det blåser till och med ljummet nu (: Härligt! Nu ska jag ringa till min fina pojkvän som precis skrev ett sms att han har så tråkigt :) hihi.
Paulas dotter Lisa och Hrappur i somras :)

helg = stockholm = bäst ♠

Jag har haft en underbar helg i stockholm med min älskling :)
I fredags fick jag träffa hans syster och hennes "kille" Johan. de var båda jätte trevliga och kvällen spenderades till att spela spel med hans familj och mycket skratt. Jag fick även en massa tips från Fredrics mamma om vad man ska tänka på när man flyttar hemifrån och hur man ska tänka och vad man ska försöka undvika vilket jag tycker var jättebra (: På lördag åkte vi in till farsta och gick i affärer och sen åkte vi till en sjö och tog massa bilder som jag ska lägga upp här. På kvällen såg vi på film och åt middag med hans familj, det var hur mysigt som helst! Imorse vaknade vi vid tio och fixade oss och sen åkte jag hem och Fredric åkte och jobbade :*


The Kardashians

Har helt fastnat för the kardashians, fast nu är det Kourtney and Kim take new york! heheheh, fastnar alltid framför tvn när jag tittar på det.  Tycker det är jättebra, haha vet inte varför egentligen men det är underhållande. Har ätit kärleksmums också, helt ensam :c jag som hade bestämt att jag inte skulle äta så mycket skit!



So true

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne

och hon kommer vakna upp bredvid killen som redan visste det




What did I do to deserve you?

Det finns ingen som har fått mig att känna så som du får mig att känna. Det finns ingen som kan få mig så glad som du kan få mig. Du får mig att känna mig älskad. Det finns ingen som har lyckats med det förut och jag blir lycklig när jag tänker på dig.
Vi har inte varit tillsammans speciellt länge, och trots att vi inte varit tillsammans länge känns det som att vi gjort mycket och att varenda sekund med dig är minnesvärd. För med dig har jag aldrig tråkigt, du kan få mig att skratta även om jag är ledsen.
Tack vare dig är jag glad. Du är ljuset i mitt liv. Allt känns så rätt med dig. Att ligga där i sängen och känna dina armar runt mig är det bästa som finns. Att ligga med huvudet mot din bröstkorg och höra hjärtslagen slå, det finns inget bättre.
Ibland undrar jag på allvar vad jag gjorde för att förtjäna att träffa någon som dig, du är bara så himla bäst. Jag kan inte hitta ett fel på dig även om jag så skulle försöka.
Jag minns första gången vi träffades som det skulle vart igår, Jag minns hur jag blev helt varm i hela kroppen när du strök mig på axeln i bilen när du satt bakom mig och jag körde. Och när vi stod och bara såg på varandra medans solen höll på att gå upp och jag skakade för att jag frös så mycket och du gjorde ditt bästa för att värma mig, jag vart helt tårögd för att jag inte visste om jag någonsin skulle få träffa dig igen.
Det är kärlek.

Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together - Be calm - love me - today - yesterday - what tearful longings for you - you - you - my life - my all - farewell. Oh continue to love me - never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours


One word frees us of all the weight and pain of life: that word is love


Growing up

I am changing, Yes I am, I´m much wiser now


Känslan att man håller på att bryta sig loss, kan vara både skrämmande och förväntansfylld.
För mig har den varit skrämmande framtills nu, nu har droppen runnit över bägaren, nu är jag redo, det är dags nu.
Det är dags för mig att bli vuxen och flytta hemifrån. Men jag har fortfarande inte bestämt mig vart jag ska flytta. Det är så mycket som spelar in och som måste tänkas genom. Men jag vet vad jag vill och vad jag vill utbilda mig inom och senare jobba med. Jag vet vad jag drömmer om. Jag vill börja om på nytt, starta om, ge mig själv en ny chans.
Jag vet att jag kan och har så mycket att ge, och jag behöver bara tro på det själv. Men det är inte alltid så lätt, när man sitter fast.

Someday maybe we learn from ourselves and our stupid mistakes



Certain is it that there is no kind of affection so purely angelic as of a father to a daughter. In love to our wives there is desire; to our sons, ambition; but to our daughters there is something which there are no words to express.




I don´t know who you are


Invinsible

Jag minns när jag skrev den här texten till dig. Det är helt otroligt. Och jag kan inte fatta att det blev du och jag tillslut, efter allt. Våran historia kommer vara en såndär som man berättar för sina barnbarn om 40 år du vet? Jag vill bara att du ska veta att du gör mig lycklig Fredric :')

She can´t see the way your eyes light up when you smile
There´s a fire inside of you, that can´t help but shine trough
And I just wanna show you she don´t even know you
she´s never gonna love you like I want to
And you just see right trough me
but if you only knew me
We could be a beautiful, miracle unbelievable instead of just invinsible



PANIC!

Jag har vääärldens största spindel i mitt rum och nu kan jag inte hitta den, skakar som ett mongo och är livrädd. Tänk om den kryper upp i min säng, herregud. Skjut mig nu.. Spindlar är det absolut värsta jag vet. Jag vill ju sova! :c

I bet it will be beautiful

Det här har varit den mysigaste bästa helgen någonsin. Började i torsdags eftermiddag då Fredric frågade om jag ville följa med på hans studentskiva, självklart hoppade jag in i bilen och åkte dit. Mötte hans söta mamma på stationen i Stockholm och sen gick hon med mig till the bridge där jag träffade Fredric, och gissa om han var snygg? Han hade liksom kostym med en rosa skjorta under, sjukt fint på honom. Iofs är han ju alltid lika fin men ändå :* Iaf så blev jag väldigt välkommnad av alla hans vänner som visste precis vem jag var, folk liksom flockades runt mig och Fredric för att hälsa, jätte trevligt ju! Kvällen var iallafall jätte rolig, jag och Fredric dansade så mycket att jag tillslut blev tvungen att ta av mig mina klackskor för mina fötter gjorde så fruktansvärt ont. haha! Strax innan två så tog vi bussen hem till Fredric och sen myste vi bara.


På fredagmorgon satt jag redan i bilen kl 7 för att åka till jobbet. På kvällen åkte jag iallafall tillbaka till stockholm och då fick jag träffa Fredrics pappa, han var hur trevlig som helst och vi pratade om allt mellan himmel och jord kändes det som.
Sen senare åkte jag och Fredric och köpte godis och cola och sen såg vi på saw 4.

På lördag förmiddag åkte vi hem till mig och Fredric fick träffa mina föräldrar osv. Sen var vi ut till hästarna och sen åkte gjorde han jätte god mat, söt han är! Blir så stolt över att se honom i köket, han är så duktig (: På natten åkte vi till en fest där mamma och pappa var för att hämta dom och då ser jag plötsligt hur mamma drar upp Fredric på dansgolvet och börjar dansa!! haha, det var minnsann en rolig syn. Men ja, kul att de verkar tycka om varandra iallafall (: det lyfter en stor sten från brösten typ, det hade ju varit vääldigt jobbigt om de inte hade tyckt om varandra.
Iallfall, när vi kom hem myste vi framför titanic med godis och tända ljus och det var nog den bästa kvällen i mitt liv hittills♥

RSS 2.0