My best friend.

Det du gjorde för mig igår var obeskrivligt♥

Horses

Här kommer ett par bilder från gårdagen som min bästa vän tog, stackarn fick gå efter mig när jag red, hans tår lär väl ha fryst till is, haha, stackarn!


Never thought this could happen


Hej på er och förlåt för sjukt dålig uppdatering de senaste dygnet. Idag har jag spenderat hela dagen med min bästa vän och därför inte haft tid att sitta här och skriva :) Nu är klockan hur mycket som helst och jag ska snart krypa ner under täcket och sova som ett litet barn, men först tänkte jag bara skriva av mig lite här..

Idag hände något oväntat, väldigt oväntat. Men positivt menat, jag vet inte hur jag ska ställa mig till det och ååh vad jag hatar när man hamnar i sådana situationer när man liksom vet varken in eller ut.. Men jag kan säga såhär att jag trodde aldrig att du skulle komma in i mitt liv igen, men som sagt, det är bra.

Godnatt, skriver mer imorgon, and that´s a promise I make.

Såhär trött är jag nu, haha!

jag och min bästa vän
Bild från idag :)

bästa kvällen på länge!

Inatt/imorse var typ bland det roligaste som har hänt på länge :D  Jag och Madde lärde ju känna massor av nya människor af om man säger så, haha :) var af hemma halv nio imorse,  men lyckades pallra mig upp ur sängen när klockan ringde 11.00 för att åka till jobbet som den duktiga flicka jag är! haha (Y) sitter af och planerar nu med madde vad vi ska hitta på ikväll ;)



Baby youré a firework

Miss cullen by Pierre Pocs

aw :*

" did i forget to tell you, how pretty you look in that dress? In the first time that i saw you, you cleaned the mess from my head"

Det är en del utav ett fint sms jag fick idag :) hihi.


Godnatt!



kommer bli tjock....

Mår illa, jag och Ann-spohi bakar och bakar, provsmakar allt och nu mår jag till och med illa, haha! kommer ju bli tjock :( Men jag älskar mitt jobb så det gör mig ingenting! Igår var det projekt vit kladdkaka och idag var det köttfärspaj och kokosbrownie, blev huuur många som helst..
Anyways ikväll blir det krogen, en gammal killkompis som jag inte har träffat på nästan 4 år kommer också dit, kommer bli awesome! :D


sist jag var ute, likblektjej91 liksom :(

Bulletproof heart

Gravity don´t mean to much to me

Idag ska jag jobba stängning, igår fick vi in massor med nytt till cafét  så nu kommer det nog bli riktigt bra!
Gårdagen var en spännande dag med blandade känslor, tur att jag kan prata med Madde om princip allt..
Men nej jag tänker inte bli lurad igen, varken av någon annan eller mig själv :)
Nu har jag precis duschat och ätit frukost och ska strax börja göra ironing mig.
Ha en bra onsdag!




hmm.. såhär ser inte min bil ut just nu nej...Kanske dags att tvätta den?!

" BIKINI AND BEACH!!"

Grenade

Bruno Mars grenade är bland det bästa jag hört. Han har en så häftig röst och är så himla duktig. Alltsåå FAAAN att jag inte började lyssna på honom innan för då hade jag säkert gått på hans konsert här i sverige i mars. grrr sur jag blir nu..!



Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby




godnatt :*

Säger godnatt nu med denna fräcka bild som är tagen av Pierre Pocs som även var hans bidrag till "foto söndag" denna vecka som var. Bilden är tagen i onsdags och jag tycker den var riktigt bra, lite grudge över den, hihi.
Sleep thight!



20 februari 2011


idag har vi inte gjort någonting alls. Inte hittills iallfall. Bara suttit inne vid datorn, tagit en massa kort och skrattat som de galningar vi är! Härligt va? Nu ska vi strax åka och tanka och sen kolla på film :)

videoblogg


The greek


godmorgon cp


såhär kan det se ut om man heter Mathilda och Madde och bara har sovit 4 timmar inatt. Haha!

det gäller att bjuda på sig själv









Dance or die

Nu sticker jag iväg till Madde för lite tjejkväll, till och börja med iallafall! Får se vad vi hittar på, hennes släkt är där så kan tänka mig att det blir en del galna spel och kanske lite singstar om jag har tur, hihi.
Hoppas ni får en fin kväll så hörs vi mer imorgon!♥

Såhär ser jag ut ikväll










When she embraces your heart turns to stone



Mathilda de winter

By Pierre Pocs

Här kommer en bild från gårdagens plåtning med Pierre. Precis som Pierre skrev så är att fota i -7 en sport! Det var riktigt kallt och mina fötter höll på att förfrysa och jag kan bara tänka mig hur det måste ha varit för Pierre och hans stackars händer!

Nu åker jag iväg och jobbar :)

Ha en bra dag!



Stand up for love

Idag när jag kom hem från jobbet så hade mamma tagit ut veterinären till Hnokki igen precis som igår. Rusade in och bytte om och sprang ut till stallet. Han bara stod där i boxen och flåsade, hans näsborrar var helt utvidgade och han såg ut att vara svettig. Han ville inte stå still på sina fyra ben utan trampade och lyfte på dem en efter en. Efter en stund ställde han sig i kiss-ställning, även så kallad fångställning och jag minns när Frida sa till mig att de tär ett tecken på fång. Jag pressade tillbaka tårarna. min häst, mitt allt, försvinn inte från mig, for genom mitt huvud. Han fick en spruta med smärtstillande rakt in i blodet som skulle verka på ca 30 min. Veterinären plockade även bort hans framskor för att lätta på trycket lite. Det var så hemskt att se hur han inte orkade hålla upp benet som hon lyfte upp för att lossa på skon, han liksom lutade sig mot henne och en gång slet han sig loss också för att han inte klarade av att hålla balansen på tre ben pga smärtan. Tillslut verkade smärtlindringen äntligen börja verka, vilket kändes som en evighet för mig. Det gjorde så ont i hjärtat att se honom där, ha ont, och det brände bakom ögonen på mig av att bara stå där och känna sig så maktlös och att inte kunna ändra på saker och ting hur mycket man än skulle vilja.

Du är allt jag har kvar.
Och jag älskar dig, så himla mycket

Emergency

And no one cares to talk about it
To talk about it
Cause' I've seen love die way too many times 
When it deserved to be alive
I've seen you cry way too many times 
When you deserved to be alive

For a pessimist I´m pretty optimistic

Nu åker jag iväg och jobbar stängning! :) Det är sol ute och då blir jag glad, hihi. Hörs kväll!

Dagens





valentines day

vet inte hur många timmar jag satt med dessa igår, men tillslut vart de iallafall klara! :)



when you become somebody else round everyone else

You fall and you crawl and promise me I never gonna find you fake it
Youré watching your back like you can´t relax
Youré tryin to be cool
you look like a fool to me



The gift of a friend

Det här inlägget vill jag tillägna min underbara vän Erik. Tack för att du alltid finns vid min sida och stöttar mig genom allt vad klockan än är på dygnet. Jag går igenom den tuffaste tiden någonsin  i mitt liv just nu och jag vet inte hur det hade gått utan dig vid min sida. Jag vet inte om många skulle ha stått ute mitt i natten med mig och hållit om mig och bara funnits där för mig så länge som jag behövde det, så som du gjorde igår. Det är en riktig vän. Och hade du inte gjort det hade jag förmodligen åkt av vägen igår natt, såpass ledsen var jag. Det kändes som att mitt hjärta slets ut ur min kropp och splittrades i en miljon bitar mitt framför ögonen på mig, men för att du fanns där och stöttade mig så kunde jag åka hela vägen hem utan att fälla en enda tår.
Jag har nog ingen vän som jag kan bli så himla sur på som du, men inte som jag skrattar med så mycket heller på det sätt som vi gör, och att jag inte ens behöver säga ett ord ibland, för du förstår ändå hur jag mår. Det är så det ska vara när man är vänner. Man orkar inte alltid dra världens längsta historia för att någon annan sa förstå, och så är det inte med dig. vad jag försöker komma fram till är att jag är väldigt tacksam för att jag har dig som min vän vid min sida hela tiden. Det betyder mer än du tror. Och ibland undrar jag om jag någonsin skulle ha tagit mig såhär långt igenom det här om du inte hade funnits här för mig.


You'll Change
Inside
When You
Realize

The World Comes To Life
and Everything's bright
From Beginning To End
When You Have a Friend
By Your Side
That Helps You To Find
The Beauty you are
When You'll Open Your Heart and
Believe in
The Gift of a Friend




To love what you do

Jag har kommit underfund med att jag faktiskt älskar mitt jobb! Jag trivs så himla bra där och har två underbara arbetskamrater och jag får göra det som jag trivs med! Öppnar imorgon och bryr mig inte ens om att jag inte får någon sovmorgon. Längtar till och med! Har massor att prata med Sandra om imorgon också när hon kommer in sen :)







you say i´m messing with your head

All my life ivé been good but now I´m thinking what the hell
and I don´t really care about if you love me, if you hate me
you can´t save me, baby baby




So I'm going to start over tonight Beginning with you and I



We've learned to run from
Anything uncomfortable
We've tied our pain below and no one ever has to know
That inside we're broken


I wont let you give up on a miracle, when it might save you..





The power of love

Cause I know true love aint easy. And boy I know it's you, Cause you complete me. And I just don't want you to leave me, Even though I give you reasons.


and the worst part is before it gets any better


Could you please send back the only man she ever loved?

pappa♥

såhär ser jag ut idag

här kommer ett par snabba bilder jag tog nyss med min webcam :)

you are the one thing that makes it all come true

fall into my arms tonight and make it allright

with the words so radical and not what I meant


working 9 to 5 what a way to make a living


Hej på er!
Sitter på jobbet just nu och har precis gjort iordning tacotallrikar till Kim och Henkrik. Sandra tjatar om att jag ska leta efter något som vi kan baka eftersom vi har väldigt lugnt idag och inte så mycket gäster. Har ingen aning om vad jag ska baka, det är upp till mig eftersom sandar vet att jag kan baka, hihi. :)
Anyways, jobbar stängning ikväll. Öppnade faktiskt imorse också.. Så jag är väldigt trött. FUnderar på att skriva en låttext nu eller iallfall börja spåna på en. Har ändå inget bättre för mig just nu
bilden är tagen den 14 April 2010

it´s impossible to even think that you would look my way


I want you to know that it doesn´t matter where we take this road



RSS 2.0