Kiss me and infect me with your love
Igår åkte jag och överraskade min älskling i Stockholm utanför hans skola. Han vart nog jätte glad tror jag (:
Vi åkte in till stan och handlade lite och gick på restaurang. Det satt ett jätte trevligt par bredvid oss som blev jätte imponerade av vårat sett att se på hur personalen jobbade på restaurangen och speciellt av att vi båda jobbar inom samma bransch och på samma restaurang, haha!
Vi köpte världens godaste jordgubbar på vägen hem också, men stackars Fredric fick typ bara tre eftersom jag är ett sånt frea när det gäller jordgubbar :c
_______________________________________________________________________________________
Nu har jag iallafall fixat klart ute i stallet och betat Hnokki och hunni duscha och haft inpackning i håret. Awesome.
Tänkte åka tidigare till jobbet idag för jag  måste införskaffa mig en kalender NU! Hinner till och med måla naglarna ju ser jag ju nu! Första dagen någonsin som jag inte behöver stressa iväg känns det som. (:på tal om inpackningar i håret! Enligt Fredric så har han en flickvän som har invändningar om allt som har med hans hårvård att göra :*
Puss baby, hehe ♥

Carrie

Alltså. I förrgår när jag och Fredric skulle kolla på film, bestämde vi oss för att se Stephen Kings, Carrie. Sure why not tänkte jag, han brukar ju göra grymma filmer men samtidigt brukar de vara så sjukt obehagliga. Jag har nog aldrig blivit så rädd som jag blev till den här filmen, inte ens när jag såg the grudge.. De sista sekunderna av filmen skrek jag högt som jag vet inte vad, och plötsligt efter det började jag gråta som ett barn, haha! Men Fredric tyckte nog mest att det var gulligt för han höll om mig och tröstade mig, hehe, men lite roligt tror jag nog han tyckte att det var. Sen fick han sova längst ut den natten!
Anyways, det resulterade i att jag tvingade mig själv att ligga vaken och glo på tv så länge jag orkade den här natten när jag skulle sova själv. Men när jag inte orkade vara vaken mer så tände jag lampan  och sov med den på som den fegis jag är! haha! Men det funkade iallafall. Som Fredric sa, det är hjärnan som spelar ett spratt med dig. När man släcker lampan blir man rädd, för man är rädd för det man inte kan se, och som man i sin tur inte har någon kontroll över.19 Maj 2011

Det känns som att saker och ting kommer börja flyta på bra nu. Igår fick vi ett halvtsvar så att säga, nu hoppas vi på det bästa. (: Mer än det kan jag inte säga just nu.

Idag har jag fixat med Hnokki och gjort fint i hans box och borstat honom ordentligt, känns som att han börjar bli bättre nu, äntligen! Han har ju varit sjuk i 5 månader :c
Hrappur har kommit hem från Strömsholm också, men äter penicillin än.
Men idag fick jag veta att Juffe är halt, det kan vara fång, men förhoppningsvis inte. Känns som att vi har haft en del otur med hästarna :c

Hnokki idag ♥

Uppdatering right?

Har vart så mycket på senaste så har inte haft tid alls för att skriva något här. Så tänkte jag skulle försöka fatta mig kort om vad som faktiskt har hänt under tiden jag varit "borta".
Jag jobbar inte längre kvar på Jevia, utan jobbar numera som servitris på restaurang West i Västerås (vilket är ett utav mina drömjobb) och jag trivs hur bra som helst!
Min pojkvän har fyllt år och han ska provjobba nu i veckan på West som kock, nervöst? JA.
Så snacket om att jag skulle flytta till Stockholm och så som var förut är inte längre aktuellt. Nu ska min Fredric flytta hit efter att han tagit studenten och jobba här istället. Trodde inte att någon skulle kunna göra något sådant för mig?
Anyways, i onsdags fyllde min älskade mormor år så jag och Fredric var förbi där en sväng och grattade henne och fikade och innan det var vi hos min frisör och klippte oss och jag färgade håret.
Nu sitter jag här trött som... ( kommer inte på något att skriva) och planerar studentpresent och kläder osv.
På Torsdag är det studentskiva i Stockholm så jag och Fredric måste komma på något att klä ut oss till då man ska vara utklädd (:

By the way så kan jag inte sluta lyssna på You lost me - Christina Aguilera och E.T. - Katy Perry, så sjukt bra!
<3

RSS 2.0